Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

HOW TO PLAY (GREEK)

Τι είναι το Magic: The Gathering ;
Είστε εδώ γιατί θέλετε να μάθετε Magic: The Gathering, το σπουδαιότερο trading card game στον κόσμο. Ήταν το πρώτο του είδους του , και είναι ακόμα το καλύτερο και το μεγαλύτερο .
Στο παιχνίδι, θα παίξετε το ρόλο ενός Planeswalker ένα πανίσχυρο μάγο που μάχεται άλλους Planeswalkers για τη δόξα , τη γνώση και την κατάκτηση . Η τράπουλα αντιπροσωπεύει όλα τα όπλα στο οπλοστάσιό σας . Περιέχει τα ξόρκια που γνωρίζετε και τα πλάσματα που μπορείτε να καλέσετε να πολεμήσουν για σας .
Trading Card Game όπως το Magic: The Gathering TCG συνδυάζουν τη συλλογή καρτών με ένα παιχνίδι στρατηγικής . Δεν ξέρεte τι θα πάρετε σε ένα Magic booster pack. Απλώς ξεκινάτε μόνο μια συλλογή και ανταλλάζετε με άλλους παίκτες για να πάρει τις κάρτες που θέλετε .
Το καλύτερο μέρος σε ένα trading card game είναι ότι είναι πάντα αλλάζει .  Εσείς θα σχεδιάσετε και θα κατασκευάσετε τη δική σας μοναδική τράπουλα και κάθε παρτίδα Magic είναι διαφορετική . Οι νέες επεκτάσεις Magic κυκλοφορούν λίγες φορές το χρόνο , και κάθε νέα επέκταση φέρνει νέους τρόπους για να σαστίσετε  και να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας .
Τα χρώματα του Magic
Οι παίκτες του Magic φτιάχνουν τη δική τους τράπουλα, επιλέγοντας τις κάρτες που ταιριάζουν σε κάθε στυλ παιχνιδιού και τις στρατηγικές τους . Η δημιουργία μιας τράπουλας συχνά επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των δυνάμεων που απορρέουν από κάθε ένα από τα πέντε χρώματα μαγείας.


    
Λευκό : Το χρώμα της Δικαιοσύνης
   
Οι Λευκοί Planeswalkers χρησιμοποιούν ανώτερη τακτική , αποτελεσματικά πλάσματα , και τη δύναμη της δικαιοσύνης ενάντια στους εχθρούς τους .

   
Μπλέ: Το χρώμα της Σοφίας
   
Οι Μπλε Planeswalkers επικεντρώνονται  στη χρήση ανώτερης γνώσης για να αποκτήσουν τον έλεγχο της μάχης , και σιγά-σιγά να πάρουν το πάνω χέρι .

    
Μαύρο : Το χρώμα της φιλοδοξίας
   
Οι Μαύροι Planeswalkers είναι πρόθυμοι να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να κερδίσουν μια μάχη , ακόμη και αν αυτό σημαίνει να θυσιάσουν τα πάντα για να το καταφέρουν .

    
Κόκκινο : Το χρώμα του Χάους
  
Οι Κόκκινοι Planeswalkers  προσπαθούν να κερδίσουν όσο πιο γρήγορα και δραματικά όσο το δυνατόν , σπάζοντας και καίγοντας το δρόμο τους ώστε να οδηγηθούν σε  μια γρήγορη νίκη .

    
Πράσινο : το χρώμα της φύσης
  
Οι Πράσινοι Planeswalkers κερδίζουν μάχες με την ωμή βία της μητέρας φύσης , καλώντας γιγάντια πλάσματα για να λιώσουν τους εχθρούς τους .
Τι χρώμα θα παίξετε ; Είναι αποκλειστικά σε εσάς !
Για να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι , πιάστε ένα φίλο και το πηγαίνετε στο τοπικό κατάστημα παιχνιδιών σας . Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες , να κάνετενέα φίλους , και να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι .Τι σημαίνει το Magic για εσάς; Πιάσtε ένα φίλο και μάθετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου